Accountant Etten-Leur

Komt u uit de omgeving van Etten-Leur en zoekt u een betrouwbare en deskundige accountant? Laat u bijstaan door Vermetten | adviseurs en accountants! Ons accountancy- en adviesbureau bestaat uit meerdere regiokantoren, onder andere in Etten-Leur en Roosendaal. Vanuit deze kantoren zetten onze professionals zich dag in, dag uit voor uw onderneming.

Accountantskantoor in Brabant

Vermetten | adviseurs en accountants staat u bij met raad en daad op het gebied van financiële planning, audits, bedrijfsopvolging, pensioenadvies, mediation, arbeidsrecht, salarisadministratie, personeelsadvies en MKB-advies. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan honderd medewerkers en zo’n 3.500 klanten in binnen- én buitenland. Tot onze klantenkring behoren organisaties uit zeer diverse branches. Grote en kleine organisaties worden voorzien van proactief en deskundig advies. Wij zijn gevestigd in de plaatsen Gilze, Diessen, Made, Roosendaal, Waalwijk, Tilburg en Etten-Leur. Zo zitten wij altijd bij u in de buurt!

Contact met uw accountant

Zoekt u een accountantskantoor met jarenlange ervaring en een zeer goede dienstverlening in de regio? Maak uw keuze voor Vermetten | accountants en adviseurs. Wij beschikken over diverse vestigingen in Noord-Brabant, waaronder vestigingen in Etten-Leur en Roosendaal. Neem vrijblijvend contact met ons op óf maak nu een afspraak voor een uitvoerig adviesgesprek. De koffie staat voor u klaar! 

Zonder gedoe.

Vermetten hanteert het motto ‘Deskundigheid zonder gedoe’, wat wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Alle werkzaamheden van Vermetten voldoen aan deze 3D’s en Vermetten verwacht dit ook van haar partners.

Deskundig

Met Vermetten kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring, een zeer goede dienstverlening en bovenal expertise. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij bewezen dé deskundige partner van MKB-ondernemingen te zijn.
 

Daadkrachtig

De medewerkers van Vermetten houden van hun vak en met hun kennis en daadkracht willen zij een concrete bijdrage leveren aan succesvol ondernemerschap. Hierbij zeggen wij wat we doen en doen wij wat we beloven.
 

Doeltreffend

De doelstelling van Vermetten is het bijdragen aan het succes van MKB-ondernemers. Op onderscheidende en doeltreffende wijze boeken wij resultaten waar u verder mee komt. Hierbij wordt u niet onnodig lastiggevallen met allerlei rompslomp.

Uw accountancy en advies partner in Brabant

Wij werken voor