Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Uw missie. Onze visie

U heeft ongetwijfeld wel eens strategisch advies nodig. U ziet vast het ook. Uw klanten worden kritischer, de supply chain versnelt, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, en uw medewerkers stellen steeds hogere eisen. Daarnaast leggen de maatschappij en de overheid meer nadruk op duurzaamheid, wetten en regels. Tegelijkertijd kijken alle ogen naar u, als ondernemer, in de hoop dat u alle antwoorden heeft.

Stip op de horizon

Aangezien het onmogelijk is voor één persoon om al deze antwoorden te hebben, is het cruciaal om een goed team om u heen te verzamelen. In deze turbulente tijden is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en dagelijks actief bij te dragen aan het bereiken van dat doel.

Lange termijn denken, korte termijn handelen. Vermetten Advisory helpt u dit te realiseren met duidelijk strategisch advies!

Concrete doelen

Wij ondersteunen u als ondernemer om uw persoonlijke en professionele doelen concreet te beschrijven. Samen met u voeren we de benodigde acties uit en helpen we u deze doelen te bereiken. Wij doen niet alleen wat u van ons vraagt maar vooral wat nodig is om uw doelen te realiseren. Met onze expertise, ervaring en samenwerkingsverbanden bieden we u een adviestraject op basis van maatwerk aan, dat leidt tot actie en resultaat. U krijgt hierbij altijd strategisch advies. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft en dat altijd de juiste persoon, op het juiste moment aan tafel zit.

Onze werkwijze

We starten met een drietal workshops, waarin het beschrijven van uw strategie, KPI’s en actieplannen centraal staat. U, de ondernemer, bent ons startpunt. Vermetten Advisory ziet de ondernemer en zijn onderneming als een alliantie die, als de doelstellingen op elkaar afgestemd zijn, elkaar versterken.

Uw persoonlijke doelen

Uw persoonlijke doelen realiseert u veelal via uw onderneming. Een nauwkeurig begrip van uw persoonlijke doelen is daarom een cruciale randvoorwaarde voor het behalen van de doelen van uw onderneming.

Een flexibele en weerbare onderneming

Wanneer we de strategie, KPI’s en actieplannen voor u als ondernemer en uw onderneming hebben geconcretiseerd, voeren we een kort cyclisch ritme van (intern) overleg en werksessies in. Hierdoor blijft u continu op de hoogte of u op koers ligt en wanneer bijsturing of reactie op nieuwe ontwikkelingen nodig is. Ook kunnen we op basis hiervan een goed strategisch advies uitbrengen. Samen maken we uw onderneming flexibel en weerbaar, pakken we de uitdagingen van vandaag aan, voorkomen we verrassingen en zorgen we voor de realisatie van uw doelstellingen.

Vragen over strategisch advies?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom strategische acties niet het gewenste resultaat opleveren, waarom succesvolle acties niet genoeg bijdragen aan het beoogde doel of zoekt u ondersteuning bij het concreet maken van uw doelen? Neem dan contact met ons op via het onderstaand formulier.

Wist u dat wij ook adviseren op het gebied van duurzaamheid? Onze duurzaamheidsadviseurs kunnen u helpen bij duurzaamheidsinitiatieven, het kiezen en verkrijgen van de juiste keurmerken en het toepassen van een strategie op uw duurzaamheidstransitie.

Whitepapers

Alle bestanden

Kom direct in contact met onze strategisch adviseurs

Deel uw uitdaging met ons