Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Audit accountant

Als u een partij nodig heeft die uw jaarrekening of andere financiële stukken moet controleren, kunt u bij Vermetten | accountants en adviseurs terecht voor audits en controleopdrachten. Sinds 2008 beschikken wij over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarmee onze betrouwbaarheid en kwaliteit wordt bevestigd.


 

Betrouwbare controle

Onze auditafdeling richt zich in eerste instantie voornamelijk op het uitvoeren van zowel wettelijke als vrijwillige controles en aanverwante assurancediensten. Maar ook bij de implementatie van software en processen, detachering van managementfuncties, toetsing en ondersteuning van subsidieaanvragen en -verplichtingen kunt u de hulp van Vermetten | accountants en adviseurs inschakelen. Deze door ons uitgevoerde controleopdrachten geven u de zekerheid die u nodig heeft. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het controleren van de jaarlijkse productieverantwoording in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet.

Verschil in auditoren

Zoals misschien wel te lezen valt, is er een wezenlijk verschil in auditoren. Vermetten | accountants en adviseurs levert vooral de accountantskant binnen de audits, de zogenaamde financial audit of accountantscontrole. Desondanks hebben onze adviseurs ervaring met verschillende processen, ondernemingen en administraties die door ons team met registeraccountants (RA’s) volgens alle geldende wetten en regels gecontroleerd worden.

Ervaren accountant voor audits

De controle van jaarrekeningen of andere financiële stukken is geen sinecure. Daarom nemen wij u dat werk graag uit handen. Met ons ervaren team van deskundige auditaccountants en auditoren heeft u genoeg houvast om u zonder kleerscheuren door de controles te loodsen. Wilt u meer weten over de uitvoering van audits door Vermetten | accountants en adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met één van onze specialisten op voor meer informatie of een gesprek.
 

Pre-audit door Vermetten | accountants en adviseurs

Het kan zijn dat uw moederconcern of buitenlandse investeerders een zogenaamde controleverklaring nodig hebben van de groepsaccountant. In dat geval kunt u ervoor kiezen om dit voorbereidende werk (de pre-audit) door Vermetten | accountants en adviseurs te laten doen. In nauw overleg met de groepsaccountant zorgen wij ervoor dat deze controle zo goed mogelijk verloopt en u verzekerd bent van gedegen voorwerk.