Audit.

Om wettelijke controleopdrachten te mogen uitvoeren, dient een accountantsorganisatie te beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Wij staan voor u klaar

Vermetten beschikt sinds 29 september 2008 over een AFM-vergunning. Met een team van specialisten richt onze auditafdeling zich met name op het uitvoeren van controleopdrachten voor zowel wettelijke als vrijwillige controles, alsmede aanverwante assurance-gerelateerde diensten.

Inhuren van kennis

Onze medewerkers hebben ervaring met veel verschillende processen, ondernemingen en administraties. Zij zijn hierdoor breed inzetbaar en kunnen uw onderneming onder andere ondersteuning bieden bij de implementatie van software en processen. Ook voor detachering van managementfuncties bent u bij ons aan het juiste adres.

Subsidiecontrole

Wij hebben ervaren audit accountants in het controleren van subsidieaanvragen en het desgewenst afgeven van de bijbehorende accountantsverklaring. Onze auditafdeling heeft veel kennis over en ervaring met het toetsen van subsidieaanvragen aan de normen en ondersteunt u waar mogelijk bij het voldoen aan deze subsidieverplichtingen.

Controle productieverantwoording WMO en Jeugdwet

Specifieke kennis hebben wij in het controleren van uw jaarlijkse productieverantwoording in het kader van de WMO en Jeugdwet en het afgeven van de bijbehorende controleverklaring. Wij kunnen u helpen en ondersteunen om de verantwoording zo efficiënt mogelijk op te stellen: wij staan voor een efficiënte aanpak!

Pre-audit

De voorbereiding voor een audit door een andere accountant. In het geval uw moederconcern of buitenlandse investeerders een controleverklaring van de groepsaccountant vereisen maar u de voorbereidende werkzaamheden door ons kantoor wilt laten verrichten, kunt u een beroep doen op ons voor een pre-audit. Wij onderhouden contact met de groepsaccountant om de controle zo goed mogelijk te laten verlopen. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met een van onze specialisten.
 

Ons auditteam