Online salarisadministratie.

Salarisverwerking is meer dan een druk op een knop, het is een specialisme. Voor de loonverwerking en vele HRM-functionaliteiten wordt gebruik gemaakt van een volledig online softwarepakket. Dit maakt het werkgevers mogelijk een volledig digitaal dossier naar eigen wens in te richten en informatie uit te wisselen met werknemers.

Online salarisadministratie

Onze software beschikt uiteraard ook over verschillende modules als verlofregistratie, ziekteverzuimregistratie en de module opleidingen en beoordelingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid medewerkers online toegang te verstrekken tot de persoonlijke gegevens, loonstroken, jaaropgaven en verlof via pc of smartphone. U hoeft dus niets meer per post te versturen.

Het online salarispakket kenmerkt zich door de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is het pakket eenvoudig te koppelen met andere online applicaties (zoals online administratiepakketten).

De basiswerkzaamheden van onze salarisadministratie bestaan onder ander uit:

  • Loon- en salarisverwerking per verloningsperiode
  • (Digitale) aangifte loonheffingen
  • Automatische en tijdige aanpassing CAO's
  • Ondersteuning bij toepassing afdrachtverminderingen
  • Controle van door werkgever ingevoerde loon- en personeelsmutaties
  • Eindejaarswerkzaamheden en jaarloonopgave werknemers
  • Volledig geautomatiseerde verwerking loonjournaalpost voor de financiële administratie

U kunt uw loonadministratie volledig aan ons uitbesteden, maar u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat. U bepaalt zelf welke rol u bij de salarisadministratie wilt vervullen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf uw mutaties in te geven en de loonadministratie te verwerken. Indien gewenst kunnen onze ervaren salarisadministrateurs controles uitvoeren op de door u ingegeven mutaties.

Meer weten over het uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Ook voor de verwerking van salarisadministraties geldt: kwaliteit zonder gedoe. De salarisadministratie wordt gevoerd door Vermetten Loonadvies.