Snel uw antwoord vinden

Zonder gedoe

Financiële Planning

Bij de term financiële planning denken veel mensen voornamelijk aan geld en cijfers, maar het omvat zoveel meer. Het draait in essentie om uw persoonlijke behoeften en doelen, inclusief de financiële aspecten. Het realiseren van deze doelen draagt op zijn beurt bij aan uw levensvreugde. Een financieel plan bestrijkt zowel het beheer van uw inkomen als vermogen.

Van dromen naar doelen

Het is noodzakelijk om de stap te zetten van dromen naar het stellen van doelen, ook al lijkt deze stap klein. Een financieel planner is een waardevolle partner in dit proces. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verwezenlijken van uw financiële ambities. Veel gehoorde wensen zijn: 

• Doorgaan met dezelfde levensstijl, zelfs na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd
• Minder werken of eerder met pensioen gaan
• Financiële zelfstandigheid
• Een geruststellende erfenis achterlaten voor nabestaanden
• Financiële ondersteuning bieden aan (klein)kinderen
• Een (tweede) huis aanschaffen
• Verkoop van het bedrijf

Maak gemakkelijker keuzes

Door middel van een financieel plan krijgt u de mogelijkheid om weloverwogen keuzes te maken. Het plan zorg voor overzicht en duidelijkheid. Onze specialisten geven inzicht bij belangrijke financiële beslissingen en helpen om uw toekomstwensen in kaart te brengen, zodat u nu de juiste keuzes kunt maken om deze straks te realiseren. Dit doen wij volledig onafhankelijk; het belang ligt niet in de verkoop van financiële producten, maar in helder inzicht, oplossingen en financiële rust. 

Vraag om een vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek krijgt u van onze adviseur inzicht in de mogelijkheden van financiële planning in uw persoonlijke situatie. We praten u graag bij over onze werkwijze, de voordelen en onze bijbehorende kosten. Zo kunt u vervolgens zelf bepalen of financiële planning interessant voor u is.  Een financieel plan geeft richting en vereenvoudigt moeilijke keuzes.

Laat een financieel plan opstellen

Een financieel plan is als het ware een routekaart, waarbij we samen kijken of u op de goede weg zit. Waar nodig sturen we bij. Neemt u later een keer een andere afslag dan kunnen we het plan weer actualiseren en de gevolgen hiervan direct overzien. In verschillende scenario’s kunnen we ook vooraf laten zien wat de mogelijke gevolgen zijn van een alternatieve route. Bent u op zoek naar meer inzicht in uw financiële positie op langere termijn, of wilt u deze verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Klantervaringen

Veel gehoorde vragen en opmerkingen bij een financieel plan:

‘Ik weet wat ik bezit, maar wat is de waarde daarvan op lange termijn?"
‘Er zijn zoveel losse puzzelstukken, maar hoe ziet het totale plaatje eruit?’
‘Wat zijn de gevolgen als ik of mijn partner komt te overlijden?’
‘Hoe kan ik mijn kinderen financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning, en heb ik dan zelf nog een onbezorgde oude dag?’
‘Ik wil graag eerder stoppen met werken, maar wat zijn de gevolgen?