Roosendaal

Het team van Vermetten | accountants en adviseurs bestaat uit gepassioneerde professionals. Zoekt u een efficiënte accountant en adviseur die direct meer biedt en proactief met u meedenkt? Dan bent u bij Vermetten aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Brabant, waaronder een vestiging in Roosendaal.

Dienstverlening vestiging Roosendaal

Begin 2017 is in Roosendaal Vermetten & Vogelaars opgericht door Stefan Vogelaars en John Vermetten. Eind 2019 zijn op deze locatie ook de professionals van Vermetten Rijsbergen gehuisvest. Vanuit ons accountantskantoor in Roosendaal bedienen wij ondernemers in binnen- en buitenland. Wij bieden diensten aan op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, loonadministratie en HR-vraagstukken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in begeleiding en advisering van agrarische ondernemers.

Neem contact met ons op

Wilt u contact met onze adviseurs? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en ontvangen u voor een kop koffie en een persoonlijk kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!

Adresgegevens

Roosendaal

Contactpersonen

U vindt ons hier

Roosendaal
Roosendaal
Vughtstraat 30
4701 NT Roosendaal
+31 (0)165 - 74 22 19